Over ons

De gezichten achter Ongedierte-informatie.nl

In september 2020 zijn wij officieel gestart met ons eigen bedrijf binnen de ongediertebranche. Dit bedrijf heet VerminBuster en ons assortiment bieden wij aan op VerminBuster.nl.

Voordat het daadwerkelijk zover was is er veel werk aan vooraf gegaan. Zo hebben wij ons helemaal verdiept in de ongedierte en hebben wij ook een aantal maanden meegelopen met een bedrijf binnen de branche voordat we zelf zijn begonnen.

Met deze website hopen wij u op elk gebied binnen de ongedierte te kunnen informeren, zodat u zo snel mogelijk van uw problemen af bent. Dit doen wij door veel artikelen te schrijven, die u kunt vinden onder het kopje ”Zelf bestrijden”. Daarnaast zijn wij dagelijks bereikbaar via info@ongedierte-informatie.nl voor als u vragen heeft of graag advies wilt.

Wij willen u dus graag begeleiden bij het oplossen van uw problemen. Wat daarbij belangrijk is, is dat u zich vooral geen druk maakt om de problemen die het ongedierte met zich mee kan brengen. Met onze begeleiding en de producten waarover wij beschikken heeft het ongedierte weinig kans!

Onze passie

Het is onze passie om met onze kennis en producten ervoor te zorgen dat mensen geen last meer hebben van ongedierte zoals ratten, muizen, mollen, marters, vliegen, wespen en duiven. Hier gaan wij samen voor zorgen!

Onze doelen

Ons doel is om ervoor te zorgen dat er veel minder overlast is van ongedierte dan dat er momenteel is. Dit doen wij door de juiste begeleiding te geven in het bestrijdingsproces. Daarnaast is ons doel om ervoor te zorgen dat er geen gif wordt gebruikt bij de bestrijding van ongedierte. Dit gif is heel slecht voor het milieu en zorgt er ook voor dat ongedierte en lange en pijnlijke dood hebben. 

Naast de artikelen die u kunt vinden zijn wij ook bezig met het ontwikkelen van productvideo’s over ongedierteproducten. Dit doen wij om het gebruik van deze producten nog duidelijker te maken voor u. Wij hebben gemerkt dat veel mensen geen idee hebben van hoe zo’n product nou precies werkt wanneer ze het binnen krijgen. Met het maken van productvideo’s hopen wij dit probleem op te lossen.